OlliJOjanen Ajoittain Korplahelta

Yliasiamies Sitraan

Sitran yliasiamieheksi on hakenut viitisenkymmentä tunnettua ja vielä tunnetumpaa kansalaista. Valinnan tekevillä eduskunnan pankkivaltuutetuilla on edessään harkintaa ja selvittelyä, ennenkuin parhaaksi katsottu saadaan valituksi.

Erona edelliseen valintatilanteeseen on nyt se, että Sitra on juuri hiljattain julkaissut suosituksia suomalaisille asumisesta, autoilusta ja elämäntavoista yleensäkin.

Sitran uuden yliasiamiehen olisi mahdollisimman hyvin toteutettava noita Sitran kansalaisille antamia suosituksia. Niinpä valintaa valmistelevat ja tekevät henkilöt voivatkin nyt kysellä ja selvittää hakijoiden halun sitoutua Sitran julkaisemiin suosituksiin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Onhan siellä hakijoita. Myös ”ihmemies” Pekka Sauri. Pekkahan on tehnyt sankaritekoja aina kaupungille lähtiessään, joista hän huomaa informoida valtakunnallisia ”Huuhaa sanomia”.
Taannoin lööpit kirkuivat kuinka Pekka pelasti ratikassa maahanmuuttajalapsen vaarallisen rasistin kynsistä. Ihan paljain käsin! Eipä aikaakaan kun Pekka raivasi ratikkakiskoille juutuneen yksityisautoilijan autonsa kanssa. (Antoi varmaan nuhteet saastuttamisesta). Ja taas lööpit kertoivat Pekan puuttuneen hiljattain ilkeän ihmisen käytökseen - oliko nyt Rautatientorilla.

Että kyllä varmaan sankaritekojen ohella Pekalta käy jonkun Sitran johtaminen.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Ilmeisesti SITRA:n yliasiamies on ylipalkattu ja alityöllistetty, koska virkaan hakee pääasiassa ihmisiä, jotka tienaavat vähintään 100 000 euroa ja ylikin vuositasolla, mutta joutuvat ilmeisesti tekemään jonkin verran töitä palkkansa eteen.

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Sitra (Suomen Itsenäisyyden Rahasto) on keinotekoinen, ex-ministereiden kaatopaikka.

Valtio rahoittaa tuota organisaatiota valtavilla summilla.

On korkea aika lopettaa turhake-yhtiöt, joiden tehtävät ovat suosituksia, eivät mitään järjellisiä toimepiteitä.

Milloin tuokin pesuri saadaan päätökseen?

Veroja maksavat kansalaiset eivät edes tiedä, mihin kaikkeen heiltä perittävät verot suolletaan.

Sitra, on suuri verojennielijä, jonka tehtävät on lopetettava pikimmiten.

Toimituksen poiminnat